Flhip Flhop is een virtuoze, muzikale en erg grappige show. De twee spelers slepen je moeiteloos mee in hun grappen maar ze verbeelden ook heel mooi hun onderlinge vriendschap. De voorstelling gaat over twee bevriende huisschilders. Ze zijn aan het werk in het appartement van een goede kennis, maar van schilderen komt niet veel terecht. De mannen verliezen zich regelmatig in fantasieën over beroemd worden en de indruk die ze willen maken op hun vriendinnen. Jonge Harten haalt deze Engelse groep voor het eerst naar Nederland.

De twee spelers hebben beide hun wortels in de hip-hop cultuur. Een dynamische en fysieke performance, waarin het spel met voorwerpen en de ingenieuze choreografie een energieke, spontane en erg grappige komedie opleveren. Flhip Flhop was dé hit op het Edinburgh Festival! De pers kopte: “They put a fresh lick of paint on Hip Hop’s image” (The Metro)
“Outstanding” (Scarborough Evening News)
“Credible Hip Hop artistes but also true comedic performers making sure hip-hop really is accessible to the masses” (South Wales Argus)