Sounds like Juggling  (NL) – Warboel
https://www.soundslikejuggling.nl/
Physical theatre / circus

Sounds like Juggling Warboel

Het gezelschap Sounds Like Juggling heeft een heel nieuw genre uitgevonden: muziek maken dóór te jongleren.

Beats met zelfgebouwde shakerballen en bonkende jerrycans, bodypercussie als een bal in de lucht is en een hand even vrij heeft. Walsen met tikkende metalen buizen. Dansen met een berg kartonnen dozen. Zo heb je jongleren nog nooit gehoord!

Sounds Like Juggling is de eerste duik van het gezelschap in het wonderlijke genre van muziekjongleren waarin alles draait om patronen; in jongleren en muziek.

Strakke ritmes, wervelende zoembouten, totaal vrije improviaties. Het is een waanzinnige speeltuin van beweging van klank waar niets onmogelijk is als je de regels overboard gooit.

Warboel is een circus/muziektheatervoorstelling over verbinding en eenzaamheid.

Twee muziekjongleurs, een zangeres en een koor zetten een ritueel in gang waarin het publiek en de performers worden uitgedaagd verbindingen met elkaar aan te gaan.

Een speciale rol is weggelegd voor de ‘draadbal’, grote ballen die een draad achterlaten als je er mee gooit, en zo een fysiek spoor door de ruimte trekken. In elke draadbal zit ook een microfoon, waarmee de stemmen van het publiek onderdeel gaan worden van het geluid.

Gaandeweg ontstaat er een web van draden en verhalen. De draden vormen een verbinding tussen mensen, maar zitten ook fysiek in de weg.

 

Schedule

 

Fri 6-Dec 24                        CC Amstel                                      https://ccamstel.nl/
Sun 22-Dec 24                    Parkstad Limburg Theaters           https://www.plt.nl/
Sat 25-Jan 25                     Parktheater Hoorn                         https://www.hetpark.nl/
Fri 28-Feb 25                      Westrand Dilbeek (B)                    https://www.westrand.be/